admin@shilazcaterers.com Call Us +6016-365 7806

Slide item 1

Penyediaan Pentas Pelamin

Kami mampu mereka pentas pelamin mengikut citarasa dan keperluan anda.

Slide item 2

Katering Profesional

Kami mampu menyediakan katering bagi apa juga majlis dan mempunyai peralatan terkini.

Slide item 3

Pengurusan & Tenaga Kerja

Semua staff kami terlatih dan berpengalaman dalam menguruskan semua jenis majlis.

Slide item 4

Peralatan yang Baru dan Terkini

Hanya yang terbaik dan terkini yang digunakan dalam setiap majlis.

Slide item 5

Pelamin Moden !

Kami mempunyai pelamin-pelamin yang moden dan terbaru.

Mengenai Kami

Mengenai Kami

Shilaz Restaurant and Catering bernombor pendaftaran 002607048-W (Shilaz) di miliki oleh syarikat kumpulan Shilaz Trading and Management Services (STMS) menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering kepada individual, badan-badan koperat, dan jabatan-jabatan kerajaan. Perkhidmatan katering kumpulan kami bermula dalam tahun 2011 di Bangi Selangor secara kecil-kecilan dan kemundianya di ambil alih oleh STMS untuk membolehkan operasi perniagaan kami berkembang dengan lebih pesat dan berkesan.

Mulai 1 April 2017, kegiatan perniagaan berkaitan katering kami telah diambil alih sepenuhnya oleh Shilaz setelah ianya mencapai sasaran yang dirancangkan. Pengambilan alihan ini berobjektif untuk memberi tumpuan hanya kepada kegiatan yang berkaitan dengan perkhidmatan katering yang boleh digarap untuk memberikan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan-pelanggan kami sambil berusaha mencapai matlamat jangka panjang syarikat kumpulan kami.

Testimoni

Kami telah menggunakan perkhidmatan Shilaz Katering dan sangat berpuashati dengan khidmat dan pengurusan mereka. Kami tidak perlu risau mengenai hari tersebut yang sangat penting bagi kami kerana mereka telah menguruskan semuanya dengan baik .
En.Halim & Isteri
Syabas Shilaz Katering, kami sangat berpuashati dengan khidmat mereka. Kami telah memberi tanggungjawab bagi menguruskan hari perkahwinan anak kami kepada mereka dan memang telah meringankan kerja kami dengan begitu banyak.
En.Syukor & Keluarga

Visi & Misi

Pengalaman & Peralatan

  • Katering

    Kami mempunyai tukang masak, peralatan dan pengalaman yang luas didalam bidang katering kerana penglibatan didalam majlis-majlis anjuran kerajaan dan syarikat-syarikat swasta yang terkemuka di Malaysia.

  • Peralatan

    Kami mempunyai peralatan yang secukupnya dan semua peralatan kami adalah baru dan diselenggara selepas setiap majlis yang kami hadiri.

Kepakaran Kami

Penyediaan Makanan: 100%

100%

Peralatan: 100%

100%

Harga Berpatutan: 100%

100%

Pengurusan: 100%

100%

Hubungi +6016-365 7806

PT 9954, Tingkat Bawah, Jalan BBN, 71800,1/3K, Nilai Putra, Nilai , Negeri Sembilan

Waktu Perniagaan

Kami sedia membantu 24 jam sehari

Isnin-Jumaat: 8am to 5pm

Sabtu: 8am to 12pm

Ahad: 8am to 12pm

Hubungi Kami

Mengenai Kami

Shilaz Restaurant and Catering bernombor pendaftaran 002607048-W (Shilaz) di miliki oleh syarikat kumpulan Shilaz Trading and Management Services (STMS) menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering kepada individual, badan-badan koperat, dan jabatan-jabatan kerajaan.

Teruskan membaca

Terima Info Pakej